Tučniak diaľkoplavec – vyhodnotenie výzvy

Tučniak diaľkoplavec – vyhodnotenie výzvy

Vyhodnotené k 11.10. 2024

Aký bol cieľ výzvy

Cieľ výzvy bol stanovený pri vyhlásení a nemenil sa. Cieľom bolo motivovať, čo najväčší počet členov klubu a záujemcov o členstvo, aby po ukončení zimnej sezóny pokračovali v plávaní a postupne sa v ňom zdokonaľovali. Pre vyhodnotenie úspešnosti plnenia výzvy sme zvolili pôvodné méty. Teda do tabuľky uvádzame plavcov ktorí zaplávali 25km a viac. Ďalšie stupne boli vyhlásené 50, 75 a ako najvyššiu métu sme stanovili 100 km.

Ako to celé dopadlo?

Z 34 plavcov, čo si aspoň v jednom týždni zapísali zaplávané metre do tabuľky, viac ako 25 km zaplávalo za 21 týždňov trvania výzvy 21 plavcov.
Do tabuľky bolo zapísaných spolu odplávaných 2012 km.
Najviac sa naplávalo za jeden týždeň 140 km od 24. do 30. júna. Ptriemerne za jeden týždeň sa naplávalo 96 km. Najmenej 31 km za posledný týždeň výzvy.

Výzva nebola vyhlásením súťaže zaplávať čo najviac km za stanovené obdobie. Napriek tomu, niekto naplával najviac a niekto o niečo menej. V nasledovnej tabuľke uvádzame len plavcov ktorí odplávali 25 km a viac v poradí podľa odplávaných km.
Pre zaujímavosť sme vypočítali aj priemerne zaplávanú vzdialenosť jednotlivcov v týždňoch keď plávali, ako aj za celé obdobie 21 týždnov a tiež ich maximálne odplávanú vzdialebosť za jeden týždeň. Farebne sú odlíšené méty 25, 50, 75 a 100+ km.

Bola to radosť v lete kedykoľvek prísť na VD a vidieť, stretnúť niekoho vo vode. Veríme, že ste to videli podobne a okrem splnenia výzvy si odnášate len pozitívne pocity. Čo prinesie budúcnosť uvidíme a spoločne sa rozhodneme. Začuli sme hlas o vzkriesenie ľadoplavca už túto zimu a 10.11. začína SPvZP v Žiline. 7.12. 2024 budeme spoločne spomínať a oslavovať 20 rokov nášho klubu. Iste si nájdeme čas aj na návrh ďalších plánov činnosti klubu.

Dovidenia vo/pri vode priatelia.


Odpovedať