Otvorenie 20. sezóny (2024/25)

Otvorenie 20. sezóny (2024/25)

Už po dviadsiaty krát začínajú Tučniaky Žilina novú zimnú sezónu. Čaká ich postupne chladnúca voda vodného diela, do ktorej sa budú pravidelne ponárať, Budú sa stretávať s podobne naladenými, Odhodia počas stretnutí stres z práce, či len tak zo života. Načerpajú a zaktivujú energiu pre dni bez otužovania. Aj regenerovať treba je to súčasťou procesu otužovania.

Čo ich čaká a neminie do konca roka a aké sú ich povinnosti?

1. Dňa 10.11. (v nedeľu) pomôžu dobrovolníci pri prvom kole Slovenského pohára v zimnom plávaní, ktoré sa už tradične koná na Žilinskej plavárni vo vonkajšom bazéne, kde sa kúpu už len kačky. (Dobrovolníci sa nahlásia priebežne predsedovi.

2. Dňa 7.12. Spoločne oslávia 20 výročie založenia klubu v nejakej reštaurácii kde sa vôjde viac ako 50 ľudí. Prosíme tipy urýchlene na takýto priestor, tiež predsedovi.

3. Pravdepodobne 14.12. sa aktívne zúčastnia prípravy a aj vlastnej súťaže Vianočný beh a plávanie, každý bodľa pripravenosti a chuti.

Medzitým sa zocelia a tí aktívnejší nás budú reprezentovať v ďaľších kolách SPvZP

No a aké sú to tie povinnosti člena?

  1. Pravidelne sa zúčastňovať spoločných tréningov, podľa svojich možností
  2. Pomôcť pri úprave nášho priestoru, priestorov - hláste sa u Jozefa R.
  3. Zaplatiť čo najskôr členské 10 Euro na účet klubu alebo osobne pokladníkovi QR kód nájdete tu
  4. Poslať predsedovi mail (ivor.rizman@gmail.com) z adresy na ktorú chcete dostávať správy od výboru najlepšie Váš Gmail. (Mnohé sdresy sú nefunkčné a predseda potrebuje zaktualizovať distribučné zoznamy) Platí to aj pre záujemcov o členstvo, ktorých sa primerane týkajú aj vyššie uvedené body.

Klubové odevy

  1. Nahláste záujem o čierne tričká a potlač plaviek Miške R. najlepšie jej osobne, cez messenger, nezahlcujte náš spoločný čet Tučniaky.
  2. Tí čo ste získali nárok odplávaním v lete minimálne 25 km napíšte veľkosť trička a obľúbenú farbu priamo do tabuľky dialkoplavec. (Sĺpec napravo od tabuľky kde ste zapisovali odplávané km. Prosíme, čím skôr, aby sa mohli tričká dať vyrobiť a odovzdať na oslave 7.12.

K vlastnému stretnutiu - otvoreniu

Vďaka všetkým pomáhačom, ktorí prišli 4 hodiny pred stretnutím sa nám podarilo pripraviť priestor a navariť fazuľovicu pre všetkých prihlásených a aj tých neprihlásených členov,, záujemcov o členstvo v klube a našich sympatizantov. Vďaka tiež všetkým za prinesené koláčiky, naozaj všetky chutili. Škoda len, že ako obvykle veľa z Vás prišlo autami a tak sme s zásobami za záslonkou a aj zo svadobného daru moc neminuli. Predseda nespomenul, že nakoniec nakúpil suroviny na fazuľovicu pre členov klubu z rodinného rozpočtu, keďže sa zvláštným riadením osudu tohto roku v lete dožil ďalších okrúhlotín a navyše sa tesne pred tým aj stihol oženiť 😉 .

Prípravný výbor, (Jožko R. si išiel zaviesť auto tak sa na fotke nevyskytuje)


No a a potom sme sa už pomaly zbierali až nakoniec o druhej sme už boli takmer všetci a mohli sme si vypočuť príhovor predsedu, podpredsedu, výstrojárky a zaspievať spoločne aj hymnu.


No a konečne sme mohli ísť aj do vody na prvé plávanie v novej sezóne. Fotky neskôr.

Jeden komentár k “Otvorenie 20. sezóny (2024/25)

Odpovedať